BovecEnter

BovecEnter

BovecEnter

Aktivnosti v okolici BOVCA

Smaragdna reka Soča na adrenalinski način

Le malokatera pokrajina ponuja v poletnem času toliko različnih možnosti za športno udejstvovanje kot je na Bovškem. Turist lahko uživa prav v vseh dimenzijah, kot so aktivnosti na reki Soči, pohodništvo in kolesarjenje.

Svetovno znana smaragdna reka Soča na adrenalinski način!
Naši gosti so, ob rezervaciji apartmaja, upravičeni do POPUSTA na vse aktivnosti!

Rafting

Rafting na smaragdnih valovih reke Soče je edinstveno doživetje za vse generacije. Že leta ponuja veliko mere zabave in adrenalina, čudovit pogled na naravo in ustvarja nepozabne spomine. Cena že vključuje popust, prevoz, licenciranega vodnika ter vso potrebno opremo.

Soteskanje

Soteskanje ali kanjoning je aktivnost primerna za ljubitelje adrenalina. V naravnem vodnem parku boste premagovali številne slapove in naravne tobogane. Cena že vključuje popust, prevoz, licenciranega vodnika ter vso potrebno opremo.

Za rezervacijo aktivnosti nas kontaktirajte !

Soteskanje-email

Zipline Kanin / Učja

Doživite nepozaben spust po jeklenicah najboljših ziplinov v Evropi. Zipline Učja ponuja spust v slikovitem kanjonom Učja in z 10 jeklenicami zagotavlja veliko zabave in adrenalina. Zipline Kanin pa se nahaja v krnici doline Kanina in Rombona. Z 5 dolgimi jekelenicami predstavlja lepe poglede na Bovško kotlino in nepozabno doživetje. Za rezervacije omenjeni ziplinov nas kontaktirajte !

Pohodništvo

V Bovcu se nahajajo številne pohodniške poti, ki ponujajo različne težavnostne stopnje in čudovite razglede na Julijske Alpe. Če pa ste bolj avanturistični, lahko preizkusite pohod na vrh Kanina, ki je z višino 2587 metrov najvišji vrh v Julijskih Alpah. Kot lažji pohod vam vsekakor priporočamo Krnska Jezera, za težji pohod pa vrh Svinjaka ali pa Rombona.

Kolesarstvo

Kolesarske poti različnih težavnostnih stopenj so speljane ob najlepših kotičkih Bovca. Cestno in gorsko kolesarjenje ter raznolika pokrajina omogoča tudi kolesarske trase za družine, kot tudi za najzahtevnejše gorske kolesarje.