BovecEnter

BovecEnter

BovecEnter

Pravilnik o zasebnosti

KATERE VAŠE INFORMACIJE ZBIRAMO?

Za potrebe realizacije spletne rezervacije se shranijo kontaktni podatki in podatki o nosilcu rezervacije ali gostu.

ZA KAJ UPORABLJAMO VAŠE PODATKE?

Vaše podatke lahko uporabimo za odgovarjanje na vprašanja oz. realizacijo poslane rezervacije ali povpraševanja. Vaši podatki se ne bodo prodajali, zamenjali, prenašali ali dali kateri koli drugi družbi iz kakršnega koli razloga.

KAKO VARUJEMO VAŠE PODATKE?

Vaši podatki vezani na rezervacijo so za potrebe izvedbe le-te shranjeni v rezervacijskem sistemu, ki ga uporabljamo za vodenje rezervacij (ponudnik sistema je podjetje INTERSPLET d.o.o.).
Dostop do podatkov imajo samo osebe zaposlene v podjetju in imajo za to dodeljene pravice (recepcija, podpora).
Vsi podatki med spletno stranjo in rezervacijskim sistemom se prenašajo po varni HTTPS povezavi.

Spletna plačila in druge transakcije se izvajajo na spletnih straneh ponudnika storitve (npr. banke, PayPal) in se ne obdelujejo ali shranjujejo pri nas.

ALI UPORABLJAMO PIŠKOTKE?

Da. Piškotki so majhne datoteke, ki jih shranimo na trdi disk vašega računalnika prek spletnega brskalnika (če dovoljujete), kar našemu sistemu omogoča, da prepozna vaš brskalnik in zajame ter zapomni določene informacije.

Uporabljamo tudi piškotke, ki nam pomagajo sestaviti skupne podatke o prometu spletnega mesta in interakciji na spletnem mestu, tako da bomo v prihodnosti lahko ponudili boljše izkušnje in orodja na spletnem mestu.

Če onemogočite piškotke, bodo nekatere funkcije onemogočene. Onemogočene bodo nekatere funkcionalnosti, ki omogočajo, da so servisne izkušnje učinkovitejše. Nekatere naše storitve ne bodo delovale pravilno.

RAZKRITJE TRETJIM OSEBAM

Vaših osebnih podatkov ne prodajamo, ne trgujemo z njimi ali jih kako drugače prenašamo zunanjim osebam.

POVEZAVE TRETJIH OSEB

Na spletni strani lahko vključujemo ali ponudimo produkte ali storitve tretjih oseb. Te spletne strani tretjih oseb imajo ločene in neodvisne politike zasebnosti. Iz tega razloga nismo odgovorni za vsebino in dejavnosti teh povezanih spletnih mest. Kljub temu si prizadevamo zaščititi integriteto naše strani, zato so kakršne koli povratne informacije o teh spletnih straneh dobrodošle.

SPREMEMBE NAŠEGA PRAVILNIKA ZASEBNOSTI

Če se odločimo za spremembo naše politike zasebnosti, bomo te spremembe objavili na tej strani.

O PIŠKOTKIH

Piškotke imamo vsi obiskovalci spletnih strani na svojih računalnikih, tablicah in mobilnih telefonov shranjenih že veliko. Z novo zakonodajo (ZEKom-1) prihaja do sprememb glede obveščanja oz. soglašanja obiskovalcev z njihovo uporabo.
 

KAJ SO PIŠKOTKI

Piškotki v računalništvu in v okviru interneta so male besedilne datoteke, ki jih večina spletnih mest shrani v naprave, s katerimi uporabniki dostopajo do interneta z namenom prepoznavanja posameznih naprav, ki so jih uporabniki uporabili pri dostopu. Njihovo shranjevanje je pod popolnim nadzorom brskalnika, ki ga ima uporabnik – ta lahko shranjevanje piškotkov po želji omeji ali onemogoči.
 

ZAKAJ SO POTREBNI?

Piškotki so temeljnega pomena za zagotavljanje uporabniku prijaznih spletnih storitev. Interakcija med spletnim uporabnikom in spletnim mestom je s pomočjo piškotkov hitrejša in enostavnejša. Z njihovo pomočjo si spletno mesto zapomni posameznikove preference in izkušnje, s tem je prihranjen čas, brskanje po spletnih mestih pa bolj učinkovito in prijazno. Nekaj konkretnih primerov uporabe piškotkov:

  • za boljšo uporabniško izkušnjo spletne strani obiskovalcem prilagodimo prikaz vsebine glede na pretekle obiske
  • za shranjevanje izbire pri ustvarjanju ožjega izbora naprav in ponudbe ter njihove primerjave
  • na delih spletnih mestih, kjer je potrebna prijava, vas ohranimo prijavljene
  • za prepoznavanje vaše naprave (računalnik, tablica, mobitel), ki omogoča prilagajanje prikaza vsebine vaši napravi
  • za spremljanje obiska, kar omogoča preverjanje učinkovitosti prikaza vsebin in ustreznosti oglasov ter stalno izboljšavo spletnih strani
  • za delovanje določenih storitev so nujni (npr. spletne banke, spletne trgovine in druge oblike e-poslovanja, …)

 

KONTAKT Z NAMI

Če imate kakršna koli vprašanja o tem pravilniku zasebnosti, se obrnite na nas preko kontaktne strani ali objavljenih kontaktov.